Munkáink
image 1

Lakóház

Háromemeletes energiatakarékos lakóház. Az egyszerü forma a hoveszteségek csökkentését szolgálja. Az épületben kilenc két illetve háromszobás lakás található.
tervező: Ing. Ing.arch Ján Kováč
polifunkcny-object-mini

Többfunkciós épület

Többfunkciós épület.
tervező: Ing. Ing.arch Ján Kováč
image 1

Energiatakarékos ház

Energiatakarékos ház.
tervező: Ing. Ing.arch Ján Kováč
stavebniny

Irodaépület

Irodaépület.
tervező: Ing. Ing.arch Ján Kováč
vila-mini

Családi villa

Családi villa.
tervező: Ing. Ing.arch Ján Kováč
image 1

Családi ház

Családi ház - Dunaszerdahely.
tervező: Ing. Ing.arch Ján Kováč

Az Ön elképzelése = a mi tervünk

chcem projekt

A szakembereing és tervezőink elkészítik és a projekthez szabják az árajánlatot. Nem tudja még pontosan mi kellhet még megálmodott háza elkészítéséhez? Szüksége van hasznos tanácsokra a háza megtervezésében? Kattintson a képre és megtaláljuk közösen a megoldást kérdéseire és aggodalmaira.

Milyen szempontok szerint választhat házat

  • Aktívház
  • A+ energiaosztályú ház
  • Passzívház

Ez az elnevezés olyan házra utal, melynél a fűtési energiaszükséglet - beleértve a fűtés áramszükségletét is - teljes egészében regeneratív energiaforrással kerül lefedésre, a pluszenergia-ház ráadásul több energiát termel, mint amennyit felhasznál.

Tovább

Egy ház építésekor, felújításakor ajánlott nem a ma követelményeit, hanem a jövő elvárásait szem előtt tartani. Egy új épület teljes építési költségét tekintve nem számottevő az a többlet, aminek a ráfordításával "A" vagy "A+" energia igényű házat lehet kialakítani.

Tovább

Egy passzívházat nem egy „kályha” fűt, hanem az ablakokon keresztül beérkező napsugárzás és a készülékek (háztartási eszközök, számítógépek stb.), valamint a bentlakók hőleadásából származó, meglévő hő „passzív” felhasználása.

TOVább

Rólunk röviden

A G&K engineering s.r.o. gazdasági társaság 2012 ben alakult. Komplex mérnöki tevékenységgel és a Thermo-Block energiatakarékos építési rendszer forgalmazásával foglalkozik.

Projekció | G&K engineering